Изба Осмар

НАШИТЕ ВИНА

Червено вино

ПИНО НОАР


„Пино ноар”-виното от този благороден сорт се отличава със средно интензивен до интензивен цвят и с аромати на червени, понякога черни горски плодове,. То е меко и кадифено. При отлежаване в нови бъчви тип “барик” поема структуриращи танини от дървото и може да покаже значителна плътност и мощност. Единствените черти, характерни за вината от пино ноар от цял свят са една определена сладост, както и принципно по-ниското съдържание на танини и пигменти в сравнение с другите “големи” френски червени сортове – каберне совиньон и сира. Пино ноар е доста по-достъпен и шармантен като младо вино от споменатите два сорта и се развива по-бързо; въпреки това най-добрите вина запазват достолепието си дълго време.

червено вино

МЕРЛО


Мерло е висококачествен винен сорт грозде, произхождащ от Франция Думата "Мерло" на френски означава "Кос" - зърната на гроздето много приличат на оцветяването на опашката на тази птица. Мерло се отличават с интензивно червен цвят, пълнота, хармоничност на вкуса и богат, наситен букет от аромати. Отлежалите вина от мерло се характеризират с мощен комплексен аромат, в който се откриват нюансите на дъб, виолетка, захаросани плодове (слива, малина, череша, къпина, червена боровинка, касис), дим, тютюн и трюфели. Най-големият плюс на мерло е, че има ниско съдържание на танини и ниска киселинност, което го прави идеално за консумация. За да се усети цялата копринена прелест на мерло, трябва да бъде поднесено с температура между 16 и 20 °С в класическа чаша за червено вино.

Поръчай бързо и лесно

Моля, ако се интересувате от нашите продукти, въведете Вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас.

  Бяло сухо вино

  Шардоне


  Вино “Шардоне” се произвежда по оригинална технология и строг режим на ферментация. Това гарантира високото му качество, характеризиращо се с подчертан нежен аромат, свеж но балансиран вкус.Това е едно елегантно сухо вино, задоволяващо и най-големите изисквания на любителите на този тип вина.

  червено вино

  АРИНАР НОА


  Аринар ноа е френски сорт грозде, кръстоска между сортовете Танат и Каберне совиньон, произведен през 1956 г в гр.Бордо. Виното произведено от това грозде е червено сухо вино, отлежало минимум 4 месеца в дъбови бъчви. Отличава се с много танини, интензивен червен цвят, умерена киселинност и аромати на тъмни плодове и подправки, шоколад.
     Направете ми оферта.

  Моля, попълнете формуляра, ако желаете да Ви направим оферта относно предлагани от нас продукти.